Labelen, moet dit echt?

31/07/2019
Labelen, moet dit echt?

Bij de start van het nieuwe schooljaar kijk ik er ook telkens weer tegenop om alles te labelen, maar als ik na een week de andere mama's aan de schoolpoort hoor klagen dat de nieuwe jas al verloren is, ben ik toch weer blij dat ik de tijd genomen hebben om alles met de naam te labelen.

Na een maand is de stapel verloren  voorwerpen op school al niet meer bij te houden. Juffen en meesters weet niet meer wat van wie is en de kindjes zelf zijn na de eerste week op school al vergeten of ze een groene of gele drinkfles hebben.

Vroeger moesten al de labels 1 voor 1 ingenaaid worden, maar naast de labels om in te strijken zijn er nu zelfs textiel labels die je op kledij kunt kleven. Ik ben zelf grote fan van de textiellabels - niet alleen omdat me dit de tijd van het strijken bespaart, maar vooral om te gebruiken op kledij die ik niet kan strijken zoals winterjassen of sjaals, ...

 

 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten